Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3251750

Wiiboox Company 2

 
2,749.00
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Ο Company 2 είναι ένας 3D εκτυπωτής ημι-βιομηχανικού τύπου από την Wiiboox, που προσφέρει υψηλότατη ακρίβεια, ταχύτητα, ασφάλεια και φυσικά επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Με τεχνολογία FDM (Fused Deposition Modelling), ζυγίζει περίπου 19 κιλά, έχει μέγεθος τραπεζιού 28*27*30 εκατοστά και είναι ιδανική επιλογή για απαιτητικούς χρήστες που θέλουν επαγγελματική ποιότητα στην εκτύπωση! Με διπλή κεφαλή εκτύπωσης επιτρέπει ταυτόχρονη χρήση 2 υλικών, είτε για υποστηρικτικά αφαιρούμενα μέρη, είτε για διχρωμία.

Έχει υψηλής ποιότητας μηχανικά μέρη, μεταλλικό περίβλημα και 4 πορτάκια από plexi-glass, ώστε να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία στον θάλαμο. Σταν εξοπλισμό του περιλαμβάνει ειδικά φίλτρα για να μειώνει στο ελάχιστο τις δυσάρεστες μυρωδιές και φυσικά τα σωματίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της εκτύπωσης!

Επίσης ενσωματώνει ολες τις νέες τεχνολογίες για πιο εύκολη και απροβλημάτιστη λειτουργία, όπως ήμι-αυτόματο σύστημα leveling τραπεζιού, θερμαινόμενο τραπέζι, οθόνη αφής LCD, κάμερα παρακολούθησης της εκτύπωσης και συνδεσιμότητα μέσω USB, WiFi ή SD κάρτας.

Όλα τα παραπάνω έρχονται με 12 μήνες εγγύηση της Wiiboox και φυσικά την υποστήριξη της Solid 3D. 

 

PRT-WBX-COMP2
Pre-order
+
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Αποστολή & Τρόποι Πληρωμής

Συνδυάστε το με...

29.90
περιλαμβάνει ΦΠΑ
25.00
περιλαμβάνει ΦΠΑ
36.90
περιλαμβάνει ΦΠΑ