Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3251750
 
4,449.00
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Πλέον διαθέσιμος και στην Ελλάδα από την Solid 3D, ο M-Jewely είναι ένας desktop DLP τρισδιάστατος εκτυπωτής από την MakeX. Οι DLP εκτυπωτές χρησιμοποιούν προβολέα υψηλής ευκρίνειας ώστε να "τυπώνουν" ολόκληρη την στρώση κάθε φορά σε ένα δοχείο με φωτοπολυμερή ρητίνη. Αυτό τους καθιστά έως και 5 φορές πιο γρήγορους  από τους αντίστοιχους εκτυπωτές SLA και έως και 50 φορές πιο γρηγορούς από τους αντίστοιχους FDM.

Διαθέτει υψηλής ακρίβειας (HD) projector και δυνατότητα στρώσεων έως και 5μm!!! Mε ακρίβεια έως και 33μm στον οριζόντιο άξονα είναι ο ιδανικός εκτυπωτής για μικρά μοντέλα, κοσμήματα και φιγούρες όπου το ζητούμενο είναι η απόλυτη ακρίβεια.

Με εξωτερικές διαστάσεις 27*25*48 εκατοστά και βάρος περίπου 5 κιλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους γραφείου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας (USB, ethernet και Wifi) καθώς και οθόνη αφής (touch screen) για ευκολότερο χειρισμό. Φιλικός στην χρήση, αξιόπιστος και γρήγορος αποτελεί ένα πολυεργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια με την απροβλημάτιστη λειτουργία του.

Μαζί με τον M-Jewelry παρέχεται και το αντίστοιχο πρόγραμμα στρώσεων (slicer) Xmaker. Εύκολη απέναντι στον χρήστη, γρήγορο και συμβατό με αρχεία .stl και .slc είναι ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να εκτυπώνετε με επαγγελματική ακρίβεια. Μέσω του Xmaker μπορείτε επίσης να ελέγχετε πολλούς M-Jewelry ταυτόχρονα για την δημιουργία ενός μικρού "εργοστασίου" παραγωγής.

Oι εκτυπωτές MakeX παρέχουν την δυνατότητα χρήσης ρητίνης από άλλες μάρκες, αν και συστήνουμε ανεπιφύλκτα την σειρά MakeX που είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτόν τον εκτυπωτή. Έτσι περιορίζονται στο ελάχιστο τα λάθη και η σπατάλη υλικού.

Όλα τα παραπάνω έρχονται με 12 μήνες εγγύηση της MakeX και φυσικά την υποστήριξη της Solid 3D. 

Ο M-Jewelry διατίθεται σε 3 εκδόσεις ανάλογα με την ακρίβεια και το μέγεθος του θαλάμου εκτύπωσης:

U30: ακρίβεια σε x/y επίπεδο = 33μm, μέγεθος θαλάμου: 43*27*130mm
U50: ακρίβεια σε x/y επίπεδο = 50μm, μέγεθος θαλάμου: 64*40*130mm
U60: ακρίβεια σε x/y επίπεδο = 58μm, μέγεθος θαλάμου: 74*46*130mm

PRT-MKX-MJ-50
Pre-order
+

Συνδυάστε το με...

1,459.00
περιλαμβάνει ΦΠΑ
205.00
περιλαμβάνει ΦΠΑ
Out of stock
149.00
περιλαμβάνει ΦΠΑ
Out of stock